Uncategorized

Task Fifth

Nama   :  Foni Hamdila | 13212026

Kelas   :  4EA16

1.      If the boarding houses …… by all the boarders, the boarding houses all silent.

A.    Leaves

B.     Is left

C.     Is leave

D.    Are left

E.     Left


2. Casualities ……. by the dutiful competent rescuers under the ruin of skyscraper after earthquake.

A.    Seek

B.     Are seek

C.     Are seeks

D.    Sought

E.     Are sought


3.      Rust …… the fence of the boarding house look dirty

A.    Make

B.     Makes

C.     Is made

D.    Is make

E.     Are made


4.      The orphans ……. in front of their boarding house almost every day

A.    Are eaten

B.     Ate

C.     Eats

D.    Is eaten

E.     Eat


5.      Earthquake ……. boarding house, skyscrapers and others buildings

A.    Ruin

B.     Is ruined

C.     Is ruins

D.    Ruins

E.     Ruining


6. The boarder …… porridge in the veranda of the gorgeous boarding house every afternoon

A.    Are eat

B.     Eats

C.     Are eaten

D.    Eat

E.     Is eaten


7.   Many casualities ……. unde the ruin of skyscrapers

A.    Are founded

B.     Find

C.     Finds

D.    Are found

E.     Are find


8. The agile rescuers …… the casualties of earthquake under the ruin of skyscrapers almost 24 hours every day

A.    Is sought

B.     Seeks

C.     Are sought

D.    Are seek

E.     Seek


9.     Fuel …….residue in a tank of motorcycle little by little

A.    Leaves

B.     Leave is

C.     Is left

D.    Are left

E.     Leave


10.  Many casualties …… the ruin of huge skyscraper.

A.    Under

B.     Are under

C.     Is under

D.    Are undering

E.     Do under


11.  According to a teacher of DD english course, the sophomore …… english

A.    Masters

B.     Master

C.     Is mastered

D.    Masters

E.     Are mastered


12.  Look !! Prince and princess …… gorgeous crown in now.

A.    Wear

B.     Wears

C.     Are worn

D.    Is worn

E.     Are wearing


13.  The hostile rebels …..many activies

A.    Arrests

B.     Arrest

C.     Are arrest

D.    Is arrest

E.     Are arrested


14.  The new policy…… many civillians to defy the goverment

A.    Cause

B.     Causes

C.     Is cause

D.    Are caused

E.     Is caused


15.  Telephone numbers of DD English course ……. in http://www.toefld-denglish.com

A.    Is found

B.     Are founded

C.     Find

D.    Are found

E.     Is founded


16.  Dadang dachjar …… of english books

A.    An author

B.     Does an author

C.     Is an author

D.    An authors

E.     Is an authoring


17.  Crude oil …… from a few hundreds feet to more then twenty thousand feet below the earth’s surface

A.    Is finding

B.     Is find

C.     Is found

D.    Is founded

E.     Is founding


18.  The faithful, dutiful, brave Indonesia soldiers …… every inch of Indonesia archipelago territory

A.    Defending

B.     Are defended

C.     Are defend

D.    Defend

E.     Defends


19.  The agile rescuers …… the casualties of earthquake under the ruin of skyscapers soon

A.    Is sought

B.     Seeks

C.     Are sought

D.    Are seeking

E.     Seek


20.  The voluntary workers ……… food as well as clothing for the unfortune casualties of earthquake currently

A.    Send

B.     Sends

C.     Are sending

D.    Are seeking

E.     Seek


Answers :

1.D

2.E

3. B

4. E

5. D

6. B

7. D

8. E

9. A

10. B

11. A

12. E

13. B

14. B

15. A

16. C

17. C

18. D

19. D

20. C

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s